Billig Belægning

Vi har herunder listet de mest almindelige årsager til afviste reklamationer, og vi anbefaler at du gennemlæser dem, inden du sender din reklamation.

Kalkudfældning

Kalkudfældninger viser sig som hvide aftegninger på betonoverfladen. Kalkudfældningen er en naturlig del af betonens hærdeproces og skader ikke betonen. Kalkudfældninger er ikke reklamationsberettigede.
Du kan læse mere om kalkudfældninger og behandlingen af disse HER

Farveforskel

Beton er et naturligt og levende materiale, hvor den endelige farvenuance afhænger af mange faktorer.
Det er derfor vigtigt, at der ved nedlægning af stenene tages sten fra flere paller samtidig. Dette skal gøres for at udligne en evt. forskel i farvenuancerne, nedenstående billede illustrerer normalt fremkomne farveforskelle.

Farveforskel på belægninger skyldes oftest, at der ikke er blevet taget sten fra forskellige paller under nedlægningen.
Dette anses ikke for at være en fejl ved belægningen og er derfor ikke reklamationsberettiget.
Du kan læse mere om overflader på betonsten og fliser HER


Modulmål

Fliser og belægningssten skal lægges efter de anbefalede modulmål. Modulmålene tager højde for tolerancer på stenen.
Størrelsesforskelle på belægningssten og fliser, skyldes ofte at der ikke er indregnet den korrekte fugebredde ved lægning. Alle fliser og belægningssten skal lægges med en korrekt fugebredde på 1-5 mm, således at flisen får det rette modulmål.
Skyldes reklamationen problemer med størrelsen på belægningsstenen og fliserne, skal det først kontrolleres om den største afvigelse holder sig inden for de deklarerede værdier.
Du bedes derfor kontrollere om der er anvendt den korrekte fugeafstand og modulmål for fliserne. Hvis der ikke er lavet korrekt fugeafstand ved lægning af fliser og belægning, er dette ikke reklamationsberettiget.
Du kan læse mere om nedlægning af belægningssten HER

Skyldes din reklamation andre årsager end ovenstående punkter, bedes du kontakte os, hurtigst muligt.